Ideja o šivanju novih proizvoda u firmu je unijela žena stoga i nosi naziv Dea sa dodatkom slova I kao I.DEA, žena koja ima viziju, plan, cilj.

Uz ideju ide rad, red i kvalitetna izvedba.

​Kvalitetnim materijalima pokušati ostvariti tuđe snove o izgledu njihova doma ili poslovnog prostora naš je cilj.

Svaka boja, kvaliteta materijala nosi svoju funkciju, pa se za zavjese odabiru laganiji materijali, niže gramature dok se za jastuke, tapeciranja koriste teži i gušći, samim time izdržljiviji materijali. Nudimo više tisuća artikala iz europskih i domaćih firmi.

Za postizanje više kategorije hoteli, apartmani trebaju negorive materijale. Trevira CS, black out, dimout, materijali su koje zahtijeva kategorizacija objekata u turizmu, pa u suradnji sa arhitektima nudimo samo najkvalitetnije materijale najpoznatijih talijanskih, njemačkih, nizozemskih proizvođača.

Naš tim pokriva od usluge mjerenja, idejnog rješenja, skiciranja, šivanja, montaže i daje garanciju od dvije i više godina. Surađujemo sa više Istarskih hotelskih kuća koje nam iz godine u godinu daju povjerenje.Uređenja privatnih kuća, stanova također su dio naše ponude. Po potrebi uzimamo stare kaučeve, fotelje te ih pretapeciramo kvalitetnim materijalima, mijenjamo spužvu, federe, trake, dugmad, lakiramo drvo, ovisno o njihovu stanju.

Restaurani, caffe barovi od nas mogu dobiti izvrsne i povoljne ukrasne jastuke za stolice, sa i bez naslona. Također nudimo damastne stolnjake, nadstolnjake, ramere i sve što uz ugostiteljstvo ide.

Iza nas mnogo je ostvarenih projekata, uređenih hotela, vila, apartmana. Na ovim stranicama možete pogledati samo dio naše ponude.

 

Hvala na posjeti i nadamo se skoroj suradnji!